nak cari apa?

Thursday, July 25

pagi tadi kannnn

pagi tadi kan, saya sebagai penganak memang selalu update waktu gaji si mak bapaknya .. jahat betul si penganak ni. materialiscm.. erkkkk. ada ke? 

so, dengan kesempatan yang diberikan ilahi, penganak menaip mesej cakap kat bapaknya mintak bayarkan yuran, mintak betulkan spec yang patah sebelah(selalu dah patah ..tskk :( ...)dan mintak segala menda yang berkaitan duit.. kahkahkah.. siap mintak bank in kan lagi ke akaun penganak ni.. jahat la aku.. 

hmmm.. rasa serba serbi salahnya itu bukan kepalang. tapi apakan daya.. takpa mak abah... saya dengan ini, insyaAllah.. berjanji ingin belajar rajin2, berjaya hingga mendapat PhD dan seterusnya membawa mak abah dan adik-adik yang lain ke mekaah, menunaikan umrah dan haji.. insyaAllah..itu azam anim! doakan ye! :) 


lepastu, anim berazam, nak buatkan swimming pool buat mak abah seorang sebijik ... kalau dah bercucu cicit best..boleh terjun ramai2! hahahahah.. mak abah,20 jari disusun .. anim minta maaf banyak sangat menyusahkan mak abah.. halalkan segalanya... redhakanlah anakmu ingin berjuang menggapai awan, bintang dan bulan! *chehhh* doakan kejayaaan anakmu ini.. tanpa restumu ibu ayah,siapalah daku ini insan yang kerdil. :( 

k bai.assalamualaikum.. 


dah azan isyak .moh le berterawikh! saya ber ABC .. No comments: